web site hit counter ADPRO Systems and Software - GETUIGENISSEN
Enkele getuigenissen van onze klanten
“Het bezoekerscentrum Bulskampveld staat al jaren garant voor allerhande activiteiten rond natuur- en milieueducatie. Deze activiteiten voor zowel groot als klein, individueel of (school)groepen zorgen voor een berg administratie. Om een betere service te kunnen bieden was er dringend nood aan een goed functionerend programma waarin we reservaties, aanvragen, klanten- en begeleidersbestanden overzichtelijk kunnen bijhouden en beheren. Samen met Adpro werd dit programma op maat uitgewerkt. De sympathieke service en de mogelijkheid om met elkaar te overleggen zijn de kers op de taart! Ondertussen wordt er al in elk bezoekerscentrum van de provincie met AdPro gewerkt.”

Katja Hoogerwerf
Bezoekerscentrum Bulskampveld
Beernem

“Met het Havencentrum deden we beroep op AdPro voor het leveren van de Planner, onze bedrijfskritische software voor reservaties en planning. We hebben voor hen gekozen omdat een bestaande applicatie aangepast kon worden naar onze behoeften, zodat de kost beperkt bleef en onze specifieke werkwijze verder gebruikt kon worden. De support en nieuwe ontwikkelingen verlopen heel vlot hetgeen voor ons essentieel is. ”

Philippe Demoulin
Havencentrum
Antwerpen

“AdPro Systems & Software heeft ons reeds gedurende vele jaren door het bos van de informatietechnologie geleid. Via een persoonlijke aanpak en een goede interactie beschikken we via AdPro over een up to date informatica systeem.”

Luc Van Walstijn
CEO
Hepa NV